
مونو و دیگلیسیریدهای خوراکی (Mono and Diglycerides) نام انگلیسی: Mono and Diglycerides دسته: امولسیفایر / پایدارکننده / ضد کف کاربرد:...
ادامه مطلب
سوربیتول (Sorbitol) نام انگلیسی: Sorbitol دسته: پایدارکننده / حجمدهنده / شیرینکننده / قوامدهنده / مرطوبکننده کاربرد: شیرینی و شکلات /...
ادامه مطلب
پروپیلن گلیکول (Propylene Glycol) نام انگلیسی: Propylene Glycol دسته: حلال / مرطوبکننده / حامل / پایدارکننده / جداکننده / ضدکلوخه...
ادامه مطلب
اسید سیتریک (Citric Acid) نام انگلیسی: Citric Acid دسته: آنتیاکسیدان / تنظیمکننده اسیدی / جداکننده / رنگدهنده کاربرد: نوشیدنی /...
ادامه مطلب
کربوکسیمتیل سلولز (Carboxymethyl Cellulose CMC) نام انگلیسی: Carboxymethyl Cellulose (CMC) دسته: استابلایزر / امولسیفایر / حجمدهنده / عامل ایجاد بافت...
ادامه مطلب
اسانس خوراکی ✳️ تعریف تخصصی اسانس خوراکی (Food Flavoring Essence) اسانس خوراکی یا طعمدهندهی معطر مجاز خوراکی، به ترکیبات فرّاری...
ادامه مطلب